Rólunk

A gasztronómián keresztül régóta teszünk és dolgozunk azért, hogy a körülöttünk lévő emberek egészségesebb életmódra térjenek át. Szerencsére ebben a törekvésben nem vagyunk egyedül. A Biarritz étterem már 15 éve elkötelezte magát a friss, lehetőség szerint organikusan előállított alapanyagok felhasználásában.Az étlap összeállításában az ízletes, az evés örömét biztosítva kínáljanak egészséges ételeket. Most nekünk is segítséget nyújtanak.

A szervezetünket holisztikus módon kell szemlélni, ezért az élet folyamatait szintén vizsgálni kell, és ahol tudunk, szintén változtatnunk kell. Egyszerre kell helytállnunk a rohanó világban, a munkánkban, a családunkban, ugyanakkor harmóniát kell teremtenünk elsősorban önmagunkban, hogy aztán ezt kisugározva magunkból, nyugalmat találjon környezetünk is.A Csobogó egy egészséges ízforrás. Ami nem fér el a Biarritz étterem asztalán, azt itt megtalálhatják a Csobogó oldalain.


Új! Közös fogyókúrázásra hívom Önöket! Iratkozzanak fel hírlevelünkre! ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) Hozzuk formába magunkat!

Fontos! A Csobogó oldalain  ismertetett nézetek, javaslatok és terápiás módszerek nem tekinthetők úgy, mint amelyek helyettesíthetik a professzionális  orvosi kezelést. Ezen tanácsok alkalmazását a szerző az azokat alkalamazó Olvasóra bízza. A cikkek szerzői, és mindazok akik közreműködnek a Csobogó oldalain megjelenő tartalmak létrehozásában, semmiféle felelőséggel nem tartoznak az itt megadott információk alapján elvégzett tevékenységek következményeiért. A szerkesztőség az oldal információit a legnagyobb gondossággal állítja össze, de nincs módjában követni a gyakorlati megvalósítás útját.

Fogyjunk együtt egészségesen!

dieta

        Kapcsolat

    Receptjeinkkel és az ajánlott élelmiszerekkel egészségesebb és karcsúbb lehet!

                  csobogo@csobogo.hu

You are here