Energetizálás

Egészség, vitalitás..

egszsgEgészség, vitalitás, és az elme tisztasága. Ez a 3 kulcskérdés törekvéseink sikere.

Életünk átformálását már ma meg kell kezdenünk. Azaz, bármelyik életkorban vagyunk, ahhoz hogy a közeljövőben minél egészségesebben, kiegyensúlyozottabban élhessünk, ma kell átgondolnunk, hogy mit teszünk a boldogabb, egészségesebb életért. Elképzelhető, hogy egyesek számára az lesz az első lépés, hogy elhatározzák, mit NEM tesznek a jövőben. Például nem fognak dohányozni, kávézni stb. El kell határozni azonban olyan apró dolgok at is, hogy kedvesebbek lesznek a körülöttük lévőkkel, vagy többet fognak mosolyogni, vagy udvariasabbak lesznek a közlekedésben a gyalog közlekedőkkel.

Bővebben...

Nordic walking

Nordic-Walking-Platzer

A szó szerinti fordítása: északi gyaloglás. Miért pont északi? Ez a kifejezés az északi sísportok (sífutás és síugrás) elnevezésből ered, amely sportokat az Észak-Európai országoktól, kultúráktól kaptuk ajándékba. A sífutásból átvett két bot használata gyaloglás közben először talán megmosolyogtató, de az új sport rövid pályafutása során meglepően sok pozitív tulajdonsággal lepte meg a kétkedőket, amelyek közül íme néhány a legfontosabbakból:

Bővebben...

Pilates

PilatesA gyakorlatok elvégzése olyan, akár egy lelki zuhanyozás. A gyakorlatok során sok mindent kell az irányítás alatt tartani,ilyen pl.a légzés. A Pilates gyakorlatok elsősorban a kisebb izmokat dolgozzák meg. Segítik a has és hát stabilitását,jobb testtartást biztosítanak,és sok esetben elégetik a felesleges zsírt. Sokan említik,hogy óra után melegség árad szét testükben,és a jóleső fáradtság érzése mutatja, hogy valóban teljesen átmozgatták magukat!

Fogyjunk együtt egészségesen!

dieta

        Kapcsolat

    Receptjeinkkel és az ajánlott élelmiszerekkel egészségesebb és karcsúbb lehet!

                  csobogo@csobogo.hu

You are here